Als je tegenwoordig de term mediator hoort dan denk je vaak aan een privé-mediator welke een scheiding of ruzie in de echtelijke sfeer begeleidt. Er zijn echter ook volop mediators welke zakelijk actief zijn. Een mediator zakelijk kan bijvoorbeeld een arbeidsconflict helpen op te lossen. Ook kan een mediator helpen bij een geschil tussen medewerkers en de werkgever. Er zijn eigenlijk volop mogelijkheden om zo een mediator in te zetten. Denk hierbij ook aan een conflict tussen een klant en een leverancier.

Waarom een mediator inzetten?

Het is goed om een mediator in te zetten om zo een gang naar de rechter te voorkomen. Als je naar een rechtbank gaat met een zakelijk geschil dan zal je vaak volop kosten moeten maken. Denk aan de kosten voor de rechtbank en ook de kosten van de advocaten. De kosten kunnen al snel hoog oplopen. Het is beter om eieren voor je geld te kiezen en om een mediator in te schakelen. Op die manier is het mogelijk om een zaak snel op te lossen en om juist volop waardevolle tijd en geld te besparen.

Wat kost het inschakelen van een zakelijke mediator?

Een mediator inschakelen hoeft niet duur te zijn. Zeker als de belangen groot zijn is het juist slim en goedkoop om een mediator in te schakelen. Tijd is geld en een geschil of ruzie kan veel dus veel geld kosten. Door te kiezen voor de juiste oplossing is het mogelijk om een goede oplossing te vinden. Een mediator inzetten zorgt voor een kostenbesparing en is daarom een prima investering!

Vergelijk bemiddelaars

Kom vrijblijvend in contact met mediators in jouw regio en vergelijk het aanbod. Door de prijzen naast elkaar te leggen kun je besparen op de kosten die je moet maken. En betaal je nooit te veel voor je opdracht. Vraag gratis mediator offertes op…

Bekijk ook een van de volgende pagina’s over mediators