Geschillen, ruzie en conflicten komen overal voor. Het kan zijn tussen bedrijven en mensen, mensen en mensen en ook overheid en bedrijven of mensen. Er zijn tal van mogelijkheden om deze problemen op te lossen. Soms lukt het door samen een kop koffie te drinken en de emoties te beheersen. Als dit niet meer mogelijk is en het geschil gaat tussen de overheid en mensen of bedrijven dan is het slim om een mediator in te schakelen. Het zorgt voor een mogelijkheid om een geschil of probleem op te lossen.

Waarom een mediator inschakelen?

Het is mogelijk om een mediator in te schakelen als er een geschil is met de overheid. Dit kan een lokale gemeente zijn, een provincie of zelfs de regering zelf. Er zijn volop verschillende redenen waardoor je een conflict kunt hebben. Misschien werkt de lokale overheid niet voldoende mee om je een bouwvergunning te geven? Of misschien werk je voor de overheid en heb je een conflict over je arbeidscontract. Er zijn volop mogelijkheden om het geschil op te lossen. Een mediator inschakelen is vaak een slimme zet. Je helpt namelijk om zo een goede oplossing te vinden zonder naar de rechter te gaan.

Wat kost een mediator?

Om de kosten te leren kennen van een mediator is het slim om een offerte op te vragen bij meerdere mediators welke bekend zijn met geschillen bij de overheid. Door meerdere prijsopgaven te krijgen is het mogelijk om een goed beeld van de kosten te krijgen.

Mediators vergelijken?

Kom gratis in contact met mediators in jouw regio en vergelijk het aanbod. Door de prijzen naast elkaar te leggen kun je besparen op de kosten die je moet maken. En betaal je nooit te veel voor je opdracht. Vraag gratis mediator offertes op…

Bekijk ook een van de volgende pagina’s over mediators